Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

CHENGDU JOINT CARBIDE CO., LTD.

ZIGONG ((CHENGDU) JOINT CARBIDE CO., LTD.is een dochteronderneming van ZIGONG JOINT CARBIDE CO., LTD een professionele fabrikant van wolfraamcarbide draaibare gereedschappen en carbide materiaal.Sichuan Provincie en de andere is in Zigong CityProvincie.

 

We zijn in 2007 opgericht in Zigong City, provincie Sichuan. In China zijn we de exclusieve fabriek die uitrusting heeft van grondstof tot eindgereedschap produceren. Inclusief inclusief nat frezen, persen,Sintering onder lage druk, vijf-assige CNC, elektronische tool oppervlaktescanner, hard en TRS tester. De belangrijkste producten zijn Carbide burr / Carbide burr blank / Carbide staaf, en Carbide mondstuk.Europese UnieWe hebben bijgedragen aan het maken van hoogwaardige goedkope producten voor de wereld.

Geschiedenis

Sinds het bedrijf GEZAMENLIJK het CARBIDEco werd opgericht, van ZIGONG (CHENGDU), Ltd houdt nastrevend die groei en ontwikkeling op de kern bedrijfsfilosofie van innovatie, bepaling, toewijding aan details wordt de gebaseerd en intelligentie productie. Het GEZAMENLIJKE CARBIDE is gespecialiseerd in de bramen van het vervaardigingscarbide. Het opmerkelijke resultaat is bereikt in onderzoek, materiaalontwikkeling, productie en verkoop.

    Van ZIGONG (CHENGDU) GEZAMENLIJK het CARBIDEco., Ltd attened Tentoonstelling vanaf 2007, etc. gingen wij naar Duitsland, Rusland, Polen en Brazilië. Aanwinstenerkenning van een groot aantal klanten.

 

 

Dienst

   CHENGDU JOINT CARBIDE CO., LTD.

Voldoen aan de vraag van de klant is de gebonden plicht.We zijn ervan overtuigd dat de klant is de prestatie van "KTS" merk, en om de perfecte combinatie van onze service en merk te promoten!

 

Ons Team

   CHENGDU JOINT CARBIDE CO., LTD.

ZIGONG ((CHENGDU) JOINT CARBIDE CO., LTD.Er zijn meer dan 100 werknemers in de fabriek. Er zijn 50 productiepersoneel, 15 kwaliteitstestpersoneel, 15 professionele technici, 10 verkoopteam, 10 werknemers en ongeveer 15 anderen

Onderwijs Achtergrond technisch personeel voltijds studenten 6 afgestudeerden 4 productiepersoneel met een bacheloropleiding meer dan 10 gemiddeld hoger onderwijs

Verkooppersoneel verdeeld in binnenlandse verkopen, vijf buitenlandse verkopen, vijf beheersend in het Engels, Spaans, Koreaans, enzovoort.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Leo Li (International)
Tel. : +86 17713607231
Resterend aantal tekens(20/3000)